Wie wij zijn

Geschiedenis Data Control

Data Control Transponder Technology (DCTT) is in 1999 ontstaan. Wij richten ons op beheerders die op zoek zijn naar een goed beheer-managementsysteem voor het vastleggen van werkprocessen en beheerresultaten. Ook voeren wij onafhankelijke inspecties en risicoanalyses uit voor binnen en buitenobjecten. Hierin staat centraal de veiligheid van het spelende kind voorop.

Bij DCTT ontwikkelen wij beheersystemen gedacht vanuit de gebruiker zodat de beheertaken doeltreffend maar ook met plezier uitgevoerd kunnen worden. Dit doen wij voor onze klanten maar ook voor onszelf. Het team van DCTT bestaat uit enthousiaste medewerkers die zich inzetten voor het doelmatig beheer van de openbare ruimte en graag hun kennis delen. Onze thuisbasis is gevestigd in Almere Nederland en Hasselt België, maar onze klanten zijn verspreid over het hele land. In het buitenland werken wij met Joint Ventures.

Spelen

Spelen is leuk en moet dat ook blijven. Om dat te waarborgen moet er heel wat gebeuren. Buiten spelen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Dit geldt zowel voor de fysieke-, als ook de sociale ontwikkeling. Daarnaast is in het Europese verdrag voor de Rechten van het Kind (1989) vastgesteld dat kinderen recht hebben op een veilige plek om te spelen. Bij Data Control Transponder Technology vinden wij dat elke speel- en beweegruimte uitdagend en toegankelijk moet zijn.

Data Control Transponder Technology

Data Control Transponder Technology (DCTT) is een onafhankelijk inspectie- en adviesbureau gespecialiseerd in spelen, sporten en bewegen voor jong en oud. Daarnaast hebben wij een beheersysteem ontwikkeld ABS (Aantoonbaar Beheer Systeem) voor beheer objecten en HIC-metingen. Ook geven wij de basiscursus Spelen voor beheerders of betrokkenen van spelen.

Multidisciplinair

Het team van DCTT is multidisciplinair samengesteld. Zij hebben veel deskundigheid en ervaring in industrieel ontwerpen (productontwikkeling), stedenbouwkunde, landschapsarchitectuur, ruimtelijke ordening, groenontwerp, fondswerving, participatie, veiligheid, beheer en toegankelijkheid.

Onze certificaten

Data Control Transponder Technology neemt veiligheid en vakbekwaamheid serieus. Al onze inspecteurs bezitten SVS** en zijn VCA Vol gecertificeerd.

Maak kennis met Data Control Transponder Technology

We helpen u graag met advies of wellicht wilt u meer weten over onze inspecties? Neem dan gerust contact met ons op.