Wat we doen

Onze belangrijkste doelstelling is om een veilige, uitdagende en toegankelijke speel- en sportruimte te realiseren en de kwaliteit van deze voorzieningen te waarborgen. Dit bereikt DCTT door middel van vijf kerntaken: Ontwerp, Advies, Inspectie, Cursus & ABS (Aantoonbaar Beheer Systeem)

Ontwerp

Buitenspelen vormt een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van kinderen, maar een cruciale voorwaarde hiervoor is een goed ingerichte speel- en sportomgeving. Data Control Transponder Technology staat garant voor het ontwerpen van veilige en aantrekkelijke speel- en sportplekken, waarin kinderen niet alleen uitdaging vinden in beweging en avontuur, maar ook in rustiger samenspel. Onze expertise strekt zich uit van het initiëren van inspraakmomenten tot het volledige ontwerp, de technische uitwerking en begeleiding van het gehele realisatieproces. Door het creëren van speelomgevingen die zorgvuldig zijn afgestemd op de behoeften van kinderen, zorgen wij ervoor dat zij optimaal kunnen profiteren van hun buitenspeelervaring Kortom, Data Control Transponder Technology neemt het volledige traject, van A tot Z, op zich om te verzekeren dat de speel- en sportplekken die wij ontwerpen niet alleen veilig en uitdagend zijn, maar ook bijdragen aan een gezonde en stimulerende ontwikkeling van kinderen.

Advies

Kinderen zijn overal actief in spelen en sporten, wat benadrukt hoe essentieel het is om de gehele openbare ruimte te overwegen als potentiële speelruimte. Data Control Transponder Technology staat paraat om beleids-, uitvoerings- en beheerplannen te verzorgen, en te assisteren bij het ontwikkelen van een alomvattende visie voor speel- en sportruimtes in uw gemeente. Onze expertise reikt verder dan louter plannen; wij streven ernaar om een duurzaam kader te creëren dat de speelervaring van kinderen verbetert en tegelijkertijd past binnen de bredere gemeentelijke doelstellingen. Door samen te werken met Data Control Transponder Technology bent u verzekerd van een holistische aanpak, waarbij zowel beleid als uitvoering gericht zijn op het optimaliseren van de speel- en sportomgeving voor de jeugd. Kortom, wij dragen zorg voor een integrale benadering van speelruimte, waardoor uw gemeente een stimulerende en inclusieve omgeving creëert waar kinderen vrij kunnen spelen en sporten.

Inspectie

Kinderen hebben van nature de neiging om in hun spel de grenzen op te zoeken, maar het waarborgen van hun veiligheid blijft van het grootste belang. Data Control Transponder Technology streeft naar een speelruimte waarin veiligheid prevaleert, maar waar tevens ruimte is voor aanvaardbare uitdagingen. Ons team biedt deskundig advies op het gebied van veiligheid door middel van uitgebreide inspecties of risicoanalyse speelplek. Deze inspecties voeren wij uit in elk beheersysteem. Door onze inspecties uit te voeren, verzekeren wij dat speelomgevingen niet alleen stimulerend zijn, maar ook voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen

Cursus

Met genoegen delen wij onze expertise! Daarom nodigt Data Control Transponder Technology u uit om deel te nemen aan de “Basiscursus Spelen”. Tijdens deze cursus bieden wij u de kans om uitgebreide kennis op te doen over verschillende aspecten van spelen, aangeboden door onze ervaren professionals. De “Basiscursus Spelen” is ontworpen om u te voorzien van inzichten en vaardigheden die relevant zijn voor een brede context van speelomgevingen.

ABS (Aantoonbaar Beheer Systeem)

Het Aantoonbaar Beheer Systeem (ABS) zorgt voor besparingen op vlak van kosten, frustratie en tijd tijdens inspecties en onderhoudsrondes van objecten. Daarnaast biedt ABS waardevolle inzichten voor beheers- en beleidsbeslissingen. Objecten in de openbare ruimte kunnen eenvoudig online beheerd worden via onze webapplicatie, of geïnspecteerd worden via de mobiele app.

Bent u geïnteresseerd?

Neem dan gerust contact met ons op.