Speel- en speurkaarten

Data Control Transponder Technology produceert samen met Speelplan speel- en speurkaarten waarmee kinderen op ontdekking kunnen gaan in hun eigen dorp of stad. Dit is ideaal voor tijdens de schoolvakanties! De kaarten worden met de hand getekend en gepersonaliseerd, en de speelse vormgeving en activiteiten nodigen kinderen uit om lekker buiten te gaan spelen.

Naast kaarten voor kinderen maken we ook kaarten voor volwassenen en senioren. Dit kan bijvoorbeeld een sport-, beweeg- of recreatiekaart zijn, of een combinatie van kaarten voor verschillende doelgroepen.

Op deze kaarten zijn wandel- en fietsroutes te vinden, evenals monumenten, musea en horecagelegenheden. Aangezien de kaarten op maat worden gemaakt, zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Met behulp van QR-codes kunnen ze zelfs interactief worden gemaakt.

De kaarten zijn ook perfect geschikt voor bezoekers aan je stad of gemeente. Door de vouwkaart op zak te hebben, kunnen zowel kinderen als volwassenen al wandelend, fietsend of steppend alle leuke, bijzondere, uitdagende en mooie plekjes ontdekken.